x
Petrushka.hu

HU | DE

80X100

100 % merinó nyersgyapjúból készült takaró.

Mérete: 80X100

Postaköltség Magyarországon belül minden esetben INGYENES!

Kezelése:
A gyapjúról mindannyian tudjuk, hogy élőanyag, ezért nem szabad mosni, vízben áztatni, mert elveszíti textúráját... De jó hír, hogy nem is kell, ugyanis a lanolin tartalmának köszönhetően lepergeti magáról a bacikat, atkákat, így nem büdösödik! Ezért is ez az egyik legnemesebb élőanyag! Elég, ha hetente kitesszük kicsit szellőztetni, napozni, hogy felfrissüljön és szeretgetjük, mintha a kisbabánk lenne! 

Jó tudni:
Mikor megkapod a terméket, egy pihe-puha, érintetlen vattapamacsot tartasz a kezedben. Ha dísznek szántuk, ez így is marad. Viszont, ha használatba vesszük, készülnünk kell egy kis változásra.
Mivel ez színtiszta nyersgyapjú, azaz nem nemezelték és nem kezelték semmilyen technikával, ezt nekünk kell megtenni. Ez annyit jelent, hogy használnunk kell, így a kusza szálak egymásba kapaszkodnak és összetömörülnek. Ezt hívjuk felületi nemezelésnek. A termékünk ezután kicsit veszít a puhaságából, de nem kell megijedni, ez természetes folyamat. Ez nem azt jelenti, hogy veszít a minőségéből, csupán időtállóvá teszi magát.

A termékek folyamatosan kerülnek feltöltésre, így érdemes visszalátogatnod!

Egyedi kérések esetén - több szín, más méret - írj bátran az info@petrushka.hu e-mail címre és egyeztetünk!

52 000 Ft