x
Petrushka.hu

HU | DE

5 kedvenc maszkom

Úgy tűnik jó darabig kell még maszkot hordanunk. Megszoktuk. Legalábbis én. Már nem idegesít, teszem a dolgom. Másfelől azonban azt is érzem, hogy viselése már nem csak funkcionális, hanem divatcikké is vált.
A maszk alapvetően nem egy esztétikai kiegészítő, de jelentős helyet foglal el a legszembetűnőbb helyen – az arcodon. Így hát miért ne passzolhatna az öltözékedhez vagy miért ne lehetne kényelmes viselet?

Sokan a maszkokon keresztül fejezik ki stílusukat, én összegyűjtöttem nektek azokat, amik beleillenek a Petrushka történetbe.
 

1. Petrushka selyemmaszk

Az első persze, hogy egy Petrushka maszk. 

A selyemmaszk alapvetően akné problémákkal küzdőkre lett szabva. Sajnos aki együtt él ezzel a problémával, azt tapasztalhatta, hogy a maszk dörzsöli és súlyosbít a helyzeten. A selyemmaszk önmagában nem oldja meg a problémát, de orvosi vagy kozmetikai kezeléssel kiegészítve nem is rosszabbodik az állapot. A maszk hernyóselyemből készült, lenbélést és orrmerevítőt tartalmaz. Nyakba akaszthatós, hogy tutira ne hagyd a kocsiban. Két helyen is állítható a mérete – fül mögött és a fej hátsó részén, kinek mi a kényelmesebb.



2. Collina Strada maszk masnival



3. Fendi selyemszatén maszk



4. Peet Dullaert couture maszk



5. Petrushka buklé maszk